Schoonheidssalon Software

Ben je op zoek naar software voor je schoonheidssalon, dan stellen we ons graag aan jou voor. Wij zijn Mijn Salon en wij zijn er voor jou en jouw salon, met onze salon software nemen we jou het werk uit handen.

Mijn Salon is het nieuwste software programma voor jouw salon. Ben je eigenaar van een schoonheidssalon, dan is onze software gemaakt voor jou. Geheel volgens de laatste technologie. Dit betekent dat je altijd en overal ter wereld bij je programma kan, nooit meer updates hoeft te installeren en niet langer bezorgd hoeft te zijn over je back-up.

Juist door gebruik te maken van deze nieuwste technieken, zijn er allerlei slimme extra’s mogelijk. Bijvoorbeeld een koppeling van je schoonheidssalon software naar je Smartphone. Op je Mijn Salon Ondernemers App heb je zo al jouw klanten bij de hand en kun je direct een afspraak maken, checken of verzetten.

En er is meer...

Denk bijvoorbeeld ook aan specifieke klantkaarten die passen bij jouw type schoonheidssalon. Zo zijn er speciale klantenkaarten voor het vaststellen van de anamnese of het doen van een huiddiagnose, vitaliteits- of bodycheck. Ook zijn er klantenkaarten voor IPL, gewicht, wimpers, pedicure, manicure en acne. Kortom, ongeacht de behandelsoorten die jij uitvoert in jouw schoonheidssalon, met deze specifieke klantkaarten kan je alle informatie heel gemakkelijk en professioneel verwerken in jouw schoonheidssalon software.

Door de combinatie van afrekenen, agenda beheer en bovenstaande klantenkaarten komt alle saloninformatie heel overzichtelijk bij elkaar.

Natuurlijk gaat het nog wel een stap verder, want ook qua management, voorraadbeheer, personeelsbeheer en marketing kan Mijn Salon voor jou van grote waarde zijn.  Kijken we naar bijvoorbeeld naar voorraadbeheer, kun je  instellen hoeveel stuks je van elk artikel op voorraad wilt hebben, waarmee jouw schoonheidssalonsoftware op elk moment automatisch een besteladvies voor jou kan maken. Hiervoor hoef je dus niet meer naar de schappen te kijken.

Dit soort handige functies zitten op al deze onderdelen. Kortom wil je gemak, inzicht en resultaat, kies dan voor Mijn Salon schoonheidssalon software!  

Online boeken­

Laat je het boeken van een afspraak liever aan de klant over? Ook dat kan.

Met de online boeken optie kan een klant via jouw site of via de Mijn Salon Consumenten App zelf een afspraak maken. Uiteraard zorgen ervoor wij dat je direct geïnformeerd wordt. Maar het programma gaat verder, een koppeling met allerlei handige nationale databases (postcodes, adressen, huisartsen, apotheken), integratie van een spaarprogramma, directe facturatie etc.. zijn slechts enkele voorbeelden.

ipad Software voor Schoonheidssalon agenda
Mijn Salon achtergrond

Overal

Al je gegevens zijn overal en altijd 'up-to-date' beschikbaar

Agenda

Je hebt altijd een perfect agenda overzicht

Makkelijk

De software is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Tijd besparen

Je zult veel tijd besparen op je administratie

Automatisch

Je kunt allerlei berichten automatisch laten versturen

Alle devices

Geschikt voor pc, Mac, tablet en Chromebook. Ook zijn er apps voor smartphone