Pedicurepraktijk software

Wij zijn Mijn Salon en wij zijn er voor jou en jouw pedicurepraktijk, we nemen jou het werk uit handen.

Mijn Salon is het nieuwste software programma voor pedicure salons. Ben je pedicure, dan is de pedicurepraktijk software gemaakt voor jou. Geheel volgens de laatste technologie. Dit betekent dat je altijd en overal ter wereld bij je programma kan, nooit meer updates hoeft te installeren en niet langer bezorgd hoeft te zijn over je back-up.

Juist door gebruik te maken van deze nieuwste technieken, zijn er allerlei slimme extra’s mogelijk. Bijvoorbeeld een koppeling van je agenda naar je Smartphone. Op je Mijn Salon Ondernemers App heb je al jouw klanten bij de hand en kun je direct een afspraak maken, checken of verzetten.

Medisch pedicurekaart­

Van medisch pedicurekaart tot online boeken

De functionaliteit is zeer uitgebreid, zo kan de registratie van klantgegevens tot op HBO medisch pedicure niveau. Maar ook als je het boeken van een afspraak liever aan de klant over laat, kan dat.

Met de online boeken optie kan een klant via jouw site of via de Mijn Salon Consumenten App zelf een afspraak maken. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je direct geïnformeerd wordt. Maar het programma gaat verder, een koppeling met allerlei handige nationale databases (postcodes, adressen, huisartsen, apotheken), integratie van een spaarprogramma, directe facturatie, fotoopslag etc.. zijn slechts enkele voorbeelden.

Pedicurepraktijk Software Pediicure kaart ipad
Mijn Salon achtergrond

Overal

Al je gegevens zijn overal en altijd 'up-to-date' beschikbaar

Agenda

Je hebt altijd een perfect agenda overzicht

Makkelijk

De software is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Tijd besparen

Je zult veel tijd besparen op je administratie

Automatisch

Je kunt allerlei berichten automatisch laten versturen

Alle devices

Geschikt voor pc, Mac, tablet en Chromebook. Ook zijn er apps voor smartphone