Online & offline marketing

Als dé dienstverlener in de beautybranche kun je bij Mijn Salon ook terecht voor al je marketingactiviteiten.

salon beautybranche marketing
E-mail campagnes

Met behulp van een handige optie kun je niet alleen een mooie e-mailcampagne maken, maar kun je ook heel gemakkelijk klantgegevens doorkoppelen naar deze campagne. Een e-mailactie wordt daarmee niet alleen veel professioneler, maar ook persoonlijk.

Database marketing

Wil je liever dat het systeem zelf aan het werk gaat met de informatie die toch al in je database zit, dan hebben we daarvoor perfecte mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld SUE (Salon Ultimate Engine). Hiermee creëer je de ultieme marketing motor voor je salon. Elke dag zal het systeem actie ondernemen richting een klant op het moment en een manier die je wilt en zelf van tevoren ingesteld hebt. Dus voor klanten die nieuw zijn, wegblijven, vergeetachtig zijn, top zijn, jarig zijn etc., hoef je dus zelf niets meer te doen en zal SUE gepaste actie ondernemen.

Loyaliteitssystemen

Van klantenpassen tot professionele coupons of software matige oplossingen, op het gebied van loyaliteit is van alles mogelijk. Klantentrouw is een cruciale succesfactor, waarvoor we diverse handige tools beschikbaar hebben.

Online boeken en Consumenten App

Voor iedereen die op afspraak werkt zijn de opties online boeken en de consumenten App er handig. Deze zijn direct gekoppeld aan je digitale agenda waardoor je gelijk alle klantinformatie ziet en nog minder gestoord hoeft te worden door de telefoon. Bovendien is van alles gemakkelijk instelbaar, zodat je het bijna altijd maken kan zoals je hebt hebben wilt.