Kappersagenda

De kappersagenda van MijnSalon is speciaal ontworpen voor de kappersbranche.

Dit betekent dat bij het ontwerp van de kappersagenda rekening is gehouden met de wijze zoals kappers gewend waren te werken in hun papieren afsprakenboek, maar dan met alle voordelen van de moderne tijd.

Dus met een paar klikken staat de gewenste afspraak in het systeem. Deze is natuurlijk direct gekoppeld aan de klant en dankzij de omschrijving en het kleurtje is ook direct duidelijk om wat voor soort behandeling het gaat.

Via de agenda kun je direct naar de kassa, zodat je de klant dus niet meer los hoeft op te zoeken. Ditzelfde geldt ook voor het maken of raadplegen van een kleurrecept of permanentkaart. Is de klant eenmaal afgerekend dan zie je dat direct in de kappersagenda terug. Ook als de klant niet komt opdagen, de zogeheten no show, is dat direct zichtbaar in de digitale kappersagenda.

Maar de functionaliteit gaat verder..

Naast bovenstaande functionaliteit, zitten er nog veel meer handige functies in.

 • Een afspraak doorboeken bij een nieuwe afspraak

  Vanuit de afspraak in de agenda kun je met 1 druk op de knop naar de kassa, maar ook gelijk een vervolg afspraak inboeken voor deze klant. Hiervoor hoef je de klantgegevens dus niet meer op te zoeken.

 • Een reeks afspraken in 1 keer inboeken

  Indien jouw klant al een aantal afspraken vooruit wil inboeken, is dat met een paar klikjes mogelijk. Mijn Salon controleert zelf of deze reeks mogelijk is.

 • Gemakkelijk een afspraak zoeken

  Wordt je gebeld omdat jouw klant niet meer precies weet wanneer de afspraak was, dan is deze afspraak zo gevonden!

 • Heel eenvoudig online boeken

  Een ander voordeel van het werken met een digitaal afsprakenboek is dat dit de basis legt om op jouw site een online boeken mogelijkheid te creëren.

  In dit online boeken portaal voor jouw klanten geven wij natuurlijk niet volledige inzage in jouw agenda, maar kunnen we wel de nog beschikbare tijden laten zien. Vandaag de dag een onmisbare tool voor elke kapper die het maximale uit zijn of haar salon wil halen.

 • Consumenten App en Ondernemers App

  Naast het online kunnen boeken op jouw site, heb je je kappersagenda ook altijd bij de hand op je smartphone.

  Dankzij onze Ondernemers App heb je volledig inzage in al jouw afspraken. Bovendien zijn hierin ook alle klantgegevens te vinden, want handig kan zijn als een klant een afspraak wilt wijzigen of annuleren. Ook heb je in deze Ondernemers App zicht op je kassagegevens, zodat je ook weet hoe het gaat in de salon als je er niet bent. Wil je het je klanten echt gemakkelijk maken om online te boeken, kies dan voor het gebruik van onze Consumenten App. Hierdoor kan een klant zonder in te hoeven loggen met een druk op de knop een afspraak maken en als jij dat toestaat wijzigen of annuleren. Ook zien zij al hun toekomstige afspraken en hebben zij inzicht in hun klantgegevens, wat je helpt te voldoen aan de Europese GDPR wetgeving (data en privacy wetgeving).

  Kortom, de kappersagenda van Mijn Salon is een uiterst professionele tool die zorgt voor veel gemak, efficiëntie en financieel gewin. Bovendien creëert het de basis voor tal van andere mogelijkheden.

 • Allerlei Serviceberichten

  Ook kun je ervoor kiezen om op basis van deze agenda geheel automatisch afspraakbevestigingen en afspraakherinneringen sturen voor gemaakte afspraken en uitnodigingen voor het maken van een afspraak bij klanten die nog geen afspraak hebben staan.

Mijn Salon achtergrond

Overal

Al je gegevens zijn overal en altijd 'up-to-date' beschikbaar

Agenda

Je hebt altijd een perfect agenda overzicht

Makkelijk

De software is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Tijd besparen

Je zult veel tijd besparen op je administratie

Automatisch

Je kunt allerlei berichten automatisch laten versturen

Alle devices

Geschikt voor pc, Mac, tablet en Chromebook. Ook zijn er apps voor smartphone