Kappers Software

Ben je op zoek naar kappers software, dan stellen we ons graag aan jou voor. Wij zijn Mijn Salon en wij zijn er voor jou en jouw kapsalon, met onze kappers software nemen we jou het werk uit handen.

Mijn Salon is het nieuwste software programma voor kappers. Ben je eigenaar van een kapsalon, dan is onze kappers software gemaakt voor jou. Geheel volgens de laatste technologie. Dit betekent dat je altijd en overal ter wereld bij je programma kan, nooit meer updates hoeft te installeren en niet langer bezorgd hoeft te zijn over je back-up.

Juist door gebruik te maken van deze nieuwste technieken, zijn er allerlei slimme extra’s mogelijk. Bijvoorbeeld een koppeling van je kappers software naar je Smartphone. Op je Mijn Salon Ondernemers App heb je zo al jouw klanten bij de hand en kun je direct een afspraak maken, checken of verzetten.

Online boeken­

Laat je het boeken van een afspraak liever aan de klant over? Ook dat kan.

Met de online boeken optie kan een klant via jouw site of via de Mijn Salon Consumenten App zelf een afspraak maken. Uiteraard zorgen ervoor wij dat je direct geïnformeerd wordt. Maar het programma gaat verder, een koppeling met allerlei handige nationale databases (postcodes, adressen, huisartsen, apotheken), integratie van een spaarprogramma, directe facturatie etc.. zijn slechts enkele voorbeelden.

kappers software ipad iphone
Mijn Salon achtergrond

Overal

Al je kapsalon gegevens zijn overal en altijd 'up-to-date' beschikbaar

Agenda

Je hebt altijd een perfect agenda overzicht in deze kappers software

Makkelijk

De kappers software is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Tijd besparen

Je zult veel tijd besparen op je administratie van je kapsalon

Automatisch

Je kunt allerlei berichten automatisch laten versturen

Alle devices

De kappers software is geschikt voor pc, Mac, tablet en Chromebook. Ook zijn er apps voor smartphone